ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Често задавани въпроси и отговори!

_

За да Ви улесним максимално, изготвихме списък с най-често задавани от потребителите въпроси при избор на нашите продукти.

Честo Задавани Въпроси

Може ли кръгъл балкон да се остъкли?

Системата от стъкло може да се постави навсякъде, независимо от архитектурата , броя на ъглите или формата. Местата с голямо пространство като хотели, кафенета, ресторанти или магазини, също могат да се остъкляват по този начин.

Издръжливи ли са?

Изключително издръжливи са. Стъклата се поставят върху алуминиева рамка, която е много издръжлива. Има и метална ос от неръждаема стомана. Носещата конструкция може да работи безпроблемно доста дълго.

Лесна ли е поддръжката?

Лесна е поддръжката. Плъзгащите стъкла са лесно подвижни благодарение на механизъм с 4 броя колела. Във всеки механизъм се осъществява движение с 2 броя лагери. Всяко крило се движи с 8 броя лагера и това му дава възможност за лесно плъзгане. Отичащите се дъждовни води за кратко време излизат извън касата/рамката.

Безопасни ли са?

Да. С използването на 8мм. темперирано стъкло можете да се създаде висока съпротивляемост, защото то не се чупи лесно. При извънредни случаи на счупване, стъклото се начупва на малки парченца и не е опасно за околните.

Какви са предимствата на панорамното остъкляване?

С панорамното остъкляване се постига по-голяма видимост и повече въздух целогодишно, без да се наруши архитектурата и естетиката на една сграда. Стъклата не са статични и поради свободното си движение наляво и надясно може да се отваря само част от тях и то в желаната посока. Това дава възможност през зимния период да се отваря само част от стъклените панели като прозорец за проветряване. Те са изключително лесни и удобни за поддържане и чистене.

Задай Въпрос